ruletsistemi.com
Kako pobijediti na ruletu - vodiči, sustavi, strategije Rulet sustavi

Labouchere sustav

Što je Labouchere sustav ?

Labouchere sustav naziva se i rulet sustavom precrtavanja. Igračima daje mogućnost da osvoje velike iznose čak i s relativno niskim ulozima. U usporedbi sa Martingale sustavom u kojem je kod neuspješnih serija potrebno ulagati više iznose, kod Labouchere sustava potrebno je ulagati samo niske iznose.

Kako funkcionira?

Napišite proizvoljno dug niz brojeva, na primjer: 1, 2, 3, 4, 5. Iznos uloga predstavlja zbroj prvog i zadnjeg broja, tj. 1 + 5 = 6. Kladite se sa 6 žetona na odabranu boju (ili paran/neparan, odnosno visoko/nisko), pri čemu se kladite samo na mogućnost po vašem odabiru.

Ako pobijedite, precrtajte dva broja (po jedan sa svake strane), u našem su primjeru to 1 i 5. Budući da niz brojeva sada glasi: 2, 3, 4, vaš će sljedeći ulog iznositi 2 + 4 = 6.

Ako izgubite, na kraju niza brojeva dodajte izgubljeni iznos, odnosno 6, tako da niz sada glasi 2, 3, 4, 6, a vaš će sljedeći ulog iznositi 8 (2 + 6).

Nastavite primjenjivati ovaj sustav sve dok ne precrtate sve brojeve. Kada izgubite dodajete samo jedan broj, a kada pobijedite, precrtavate dva broja.

Konačna napomena

Prednost je Labouchere sustava da ako pobijedite jednaki broj puta kao što izgubite, još ste uvijek u plusu. Da ostanete na početnom iznosu, dovoljno je pobijediti u samo jednoj od tri odigrane igre.

Kasina u kojima možete igrati i osvojiti stvarni novac

Također možete iskušati svoj sustav u besplatnoj igri