ruletsistemi.com
Kako pobijediti na ruletu - vodiči, sustavi, strategije Rulet sustavi

Sustav 3/2

Što je sustav 3/2 ?

Ovaj je sustav za rulet u odnosu na vaš kapital istovremeno prilično učinkovit i relativno umjeren, a igra je više ili manje ujednačena, obično bez većih preokreta.

Kako funkcionira?

Ako pažljivije pogledate ploču za rulet, vidjet ćete da:

  • 1. stupac ima 6 crvenih i 6 crnih polja
  • 2. stupac ima 4 crvena i 8 crnih polja
  • 3. stupac ima 8 crvenih i 4 crna polja

Ako se kladite na crveno, mi ćemo pokriti 18 brojeva, a ako se mi istovremeno kladimo na srednji stupac, pokrit ćemo dodatnih 8 crnih brojeva. U toj okladi vi pokrivate 26 brojeva, a nepokriveno ostaje samo 10 brojeva i nula, tj. ukupno 11 brojeva.

Primjer igre:

Stavite 3 žetona na crveno i 2 žetona na srednji stupac. Ako je dobitni broj crveni broj iz prvog ili trećeg stupca, osvajate 3 žetona za crveno i gubite 2 žetona zbog srednjeg stupca. To znači da ste ukupno osvojili 1 žeton.

  • Ako se kuglica zaustavi na crnom broju iz srednjeg stupca, osvajate 4 žetona za stupac ali istovremeno gubite 3 žetona zbog boje. No i u ovoj ste situaciji ukupno osvojili 1 žeton!
  • Ako se kuglica zaustavi na crvenom broju iz srednjeg stupca, iz obje oklade ukupno osvajate 7 žetona.
  • Treba napomenuti da je mogućnost da izgubite 5 žetona jer se kuglica zaustavila na crnom broju iz stupca sa strane najrjeđa.

Alternativna varijanta sustava

Ako se s 3 žetona kladite na području 19 – 36 i s 2 žetona na prvom tucetu (1 – 12), to će vam omogućiti da pokrijete sve brojeve osim brojeva od 13 do 18. Sve dok se kuglica zaustavi na bilo kojem broju izvan raspona 13 – 18, osvajate 1 žeton.

Kasina u kojima možete igrati i osvojiti stvarni novac

Također možete iskušati svoj sustav u besplatnoj igri